Opskrifter

Opskrifter

Skotsk Højlandskød

 

Osso Buco af Skottekød!

betyder “knoglens hul” på italiensk, hvilket jo passer glimrende til udskæringen nemlig skank, som gerne må være Skotsk højlandskvæg . Retten er en gammel egnsret som stammer fra Piemonte og fra Lombardiet, hvor man er rimelig enige om fremgangsmåden. Men som så mange andre egnsretter findes der mange forskellige udgaver.

Af Kenneth Christensen, Veflinge

klar til ovn
labøllegaard oksespidsbryst
så er der serveret

Skotte-spidsbryst

Langtidsstegt og braiseret skotsk højlands oksespidsbryst bliver mørt som smør, og samtidig får du den absolut bedste sovs, der har simret i fire timer. Se opskrift

Af Kenneth Christensen, Veflinge

Labøllegaard v/ Margith Bjerre og Villy Rasmussen

Labøllevej 21 5471 Søndersø tlf. 24240084 eller 40356055

Gårdbutik

Oksekød

stressfri kød

Nedskydning på mark

Vakumpakket oksekød

Krogmodnet

Det sunde valg

Holistik driftsform

Bæredygtig oksekød

Ligeså sund som fisk

På vej mod økologi

Pesticidefri

GMO fri foder

Sunde dyr

Ammekøer

Spiser græs og urter

 

Gårdbutikken

Labøllegaard

Opskrifter

Smager som kød i gamle dage

Kalve går ved deres mor

ko-hårtørrer

fravænning

immunforsvar

Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse