Labøllegaard - Økologisk - Biodynamisk jordbrug


Den gode fordøjelse

Fordøjelsen er det vigtigste for alt levende. Uanset om det drejer sig om mennesker, dyr eller jord. I fordøjelsessystemet sidder  immunforsvaret, grundlaget for det gode liv er efter vores overbevisning, et godt humør og et effektivt immunforsvar.

Vi har arbejdet med hjælp til fordøjelses problemer i flere år, drevet af et familiemedlems store problemer med kronisk tarmlidelse, det har været en fantastisk rejse og målet er nået. Kollagen-suppe og Biofedora har sammen vist sig at være en fantastik løsning på næsten alle former for tarmproblemer.

Vi håber mange andre kan få glæde af denne helt naturlige hjælp til opbygning af en stærk tarm og et godt immunforsvar.

Læs Bondekonens tanker om fordøjelse

      Kollagen-suppe fra Labøllegaard

Bone Broth

De gode egenskaber ved suppe fremstillet af ben fra 100% græsfodrede biodynamiske skotsk højlandskvæg er utallige.


I processen udvindes collagen som de fleste kender fra alle de gode effekter den har på huden, men indvortes virker Kollagen ligeså opbyggende, specielt har effekten været stor på tarmproblemer. Kollagen-suppen har allerede hjulpet mange med fordøjelses problemer. En sund fordøjelse er forudsætning for et godt immunforsvar.


Vores Kollagen-suppe har en dokumenteret indhold af kollagen og 20 forskellige aminosyrer, hvor af de 8 er essentielle aminosyrer.

Suppen findes på frost i 200 ml bæger.         25,00 kr. pr bæger

Læs mere

Mælkesyrebakterier Biofedora

Biofedora

Mælkesyrebakterier

Krydderurter som er mælkesyregæret med unik blanding af probiotiske mælkesyrebakterier. Vores imunforsvar sidder i vores tarm, derfor er en velfungerede fordøjelse grundstenen til et godt helbred.

 

GODT HELBRED

GOD TARMFLORA

BIOFEDORA

 

Firmaet Biofedora ligger i Norge og vi har brugt deres mælkesyrebakterier siden 2014, både til mennesker og til jorden. Ved brug af Biofedora og Labøllegaard`s Kollagen-suppe har flere fået stor hjælp ved tyktarmsproblemer, så som Colitis eller generelle fordøjelses problemer og oppustethed.

Pris : 250,00 kr. pr flaske med 1 liter